Ha épp lépek, akkor járok?
És mikor nézek, akkor látok?
Felnézek az égre, és a poklot látom
Ha pedig, lenézek a pokol mélyébe
a menny összes angyala nékem táncol
Elindulok és mégis egy helyben állok
pedig a világot ezerszer körbejárom
Eddig amit láttam, torz homály volt?
Vagy a valót most már látom,
miközben utamat járom