Lebegett
Fáradt lett, láttam, a tenni-vágy kihűlt,
gyenge mozdulattal az ágyára ült.
(Csak lebegett, ég és föld között.)
A szellőtől megmozdult egy nem megírt levél,
lassan, mint puhán terített szemfedél.
(Lelke már tudta, elköltözött.)
A szobafalra kúszó furcsa illatok
gyűrűztek körbe csendfuvallatot.
(Felnézhetnék, de minden hiába.)
Ezek maradtak, és az a pillanat,
ahogy simogatni vágyta még egyszer arcomat.
(Nem hallatszik más, csak a halál áriája.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-24 01:52:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-24 01:52:53