Mandragóra
mozaikokból rakom a gyermekkort látod?
apa figyelj milyen utca is volt tudod ahol a kastély?
füzesről nevezték el kivágták a fákat.ó-i- ó-nak
a vakációnak és a hullahoppnak a kék bikininek
és a Kócsa Bének meg a görkorimnak
lakkcipő. plazúr a térden. maszatos gyermekálom.
a cigi mozaikja füstös. megszédít. most ez kell. hirtelen nőttem.
nem nem nem még nem kell melltartó. tagadod melled hetyke állását.nézik.
és köd szitál messziről. nálad Judy Garland táncol
én leállítom Fred Astert te nem mered. miért nem?
Megvetés. hogy jött ide Moravia? Nagybetűkkel.
az Őrült Blues miért is ne jöjjön kricsmistől?
lakkcipő. rekedt a hangsúly furán röhögök. természetes ez. most.
testetlen ölelkezés játékai. nem jó. Újravesszük gyerekek.
gondolj szép Remedios szagára.megszédített mindenkit.
a nőket is. férfiakat. rühes kutyákat. szajhákat ott Délen.
gondolj megengedem nem szól a szám de érzed nem csókom
valami izgató. kínzó vágy gyönyör fuvallat őrülten írsz.
mályvaszép tilalomfák akárhol. a fantázia játékai
nem. itt nincs nippÉS NEM LETTEM ELEFÁNT
monotípia hengerével húzd át ezeket a gondolatokat.
LAKKCIPŐ.Paradoxonok éjjel. szeretlek. hazudj száj
a vitustánc hüvelyedben zongorál. hallod a vitustánc. hüvelyedben
halandó férfi. megzabálod érzed szagát. csepp belőle illatát.
most mindent mindenkit. érzed a száj ritmusát.gesztenye.Turba.
hajnal. NAP Magzatmáz repedezései . felismerés gyermek vagy.
a férfi öléből arcodra hullanak a fehérfűz levelek. Mandragóra.
Átkozott hely. Átkot fogan .
Füstszínű hajnali kép
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-23 23:02:47
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-23 23:02:47