részlet magánügyeimből
persze a légynek is magánügye
hogy mit csinál az ablak-
üveg és a függöny között
barátaim megmaradtak
részegek és elköltözött
a lány is mert egyetemre ment
tanulni tovább
én meg egyre ostobább
dolgokat teszek és gondolataim
mint hajszálak a szélben
kiszolgáltatottak
fehérebbek
elrothadtak
még mielőtt egyetemre mennék
tovább
persze a légynek az is magánügye
miért imponál neki a neon
engem bosszant aki kérdőre von
mennék-e
és ha magamat faggatom
állandóan terelek vagy túl sok időm
van hogy ne érjek rá megállni a
tükörben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-10 18:20:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-10 18:20:40