Relatív sorok
- Petz Györgynek -
a végre születtünk végre
mondta anyánk nagyot kiáltva
nagyjából ennyi történt
kivéve ha császár az illető
és nem késik a kés
szike mondják s akinek a szike
felszívódott és elszorult
a köldökzsinórja még odabent
annak vége
idő előtt mondanád ha volna
értelme az időnek
csak ha ideiglenesen megszülettünk
mert az a világ éppen
időben él
dimenzió az is
anyánk nem kiáltott
leesett csendben az álla
nem hiszem hogy csodálkozott volna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-25 14:34:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-25 14:34:46