Sikátorban a meleg lassún kilövellő
szívdobogás a holnap kinyíló kapuk mögül
Víztócsa arcán a veszett vigyorgás
betonbahatoló vágásán ömlő sárvér
Lópatkó alakú tejtest odaadó szétcsöppenése
még nem elég méz a savanyú falakra
Korhadó évek után megmaradó
penészkék emlékek sűrű dallamának
utolsó változata
sötét hangok kényelmes haláltusája
egy növekvő sebű város egyetlen
bekamerázatlan területén