idegen lett a világ
benne ez a falu is.
elmosódott házakon
ragadós kilincsek,
rozsdás kulcsok a zárban.
arc nélküli emberek
járnak-kelnek
körülöttem,
nem értem
miről beszélnek.
a kutyák sem
vesznek észre.
csak a fák, virágok,
madarak maradtak
meg olyannak,
mint mikor még
lélegzeted láttam.