Az élet, ahogy most látom utoljára
Rossz hírek Fukusimából, rossz hírek Jeruzsálemből,
rossz hírek az egész világról.
Én, aki Pilatus voltam egykor,
ki vagyok most?
Én, aki Mannerheimmel teáztam,
ki vagyok most?
Fekete napkorongként gördül át
a teljes leolvadás világunkon.
Alatta szűkölő kutyák,
legyező alakba fejlődő
páncélosok.
Az utolsó idők szentjei feljönnek
a pincékből a fényre.
Aminek meg kell lenni,
Annak meg kell lenni.
Én, aki most én vagyok,
én ki vagyok most?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-16 15:11:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-16 15:11:49