rossz tanuló
úgy hallgattam mint
elsős a szemináriumon
jegyzeteltem a fejemben
teltek a sorok
rengeteg érv és ellenérv
naponta változott a terv
a folyosón cigarettázva
bámultam ki az ablakon
közben mint görög-
dinnyét a héjából szoktam
kivájtam magamból
minden illetlen gondolatot
tanultam szelíden nézni
kiűzni orromból a füstszagot
papírmadarat hajtogatni
élni
gyenge voltam mint egy influenzás
nyakamon kockás sál
találgatták vajon dekadens vagyok
vagy csak a torkom fáj
én pedig minden éjjel
mint tébécés a vért
rohamokban köhögtem fel a jövőm.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-14 23:36:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-14 23:36:51