Sikátorcsend
Áldozat-késelte szó az ígérvény,
sóhajtüdő fojtogatja magát,
S.O.S.-t hörög, szívat a szív és vér,
romos pitvarok, kifosztott kamrák.
Felnyüszítő árny, sikátorcsend, húgyszag,
szoc.segély gyűrött vezércikken hál.
Rongyokba merült testrészeken kúsznak,
az álom egy hörpintés, talpon áll-
ó templomi csend, piától bűzlik,
szomjazón haverokra vár, ha gyér fok fűt.
A magas-politikát már nem tűrik,
köpnek rá, -lentről- utána se néznek,
búvársors könnyű a pille-nehéznek,
mikor a rumtól mind alámerült.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-08 19:44:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-08 19:44:41