Titkok az esküvőn
Rózsaablakok vezetnek az oltárig Fiamat kísérem Karolom Kapaszkodok belé
Valamikor magzatvizem tavában lebegett Karomban tartottam Nehéz elengednem
A padon sétapálca Mellettem cilinder Egy tanú lesimogatja könnyeimet
Hátranézel többször Szokatlanul csillogsz a szememben
A szertartás alatt gordonka hangja térdel mellém Valami nyílik Fehér ostya
a pap kezében Magasba emelkedik Én is fogom a gyűrűt amit egymás kezére húztok
És Igen Elengedlek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-29 19:28:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-29 19:28:43