epilógverze
milyen füstöt szívjak be holnap
kinek mondjam azt hogy na hol vagy
hol lesz függöny párna és retesz
miért zár körbe engem egy toposz
a hallgatás vérmérgezést okoz
nincsen hárfa csőharang koboz
a katt atónia monottan pofoz
a szak végén már más hangzó legyen
hol vesszek el hegyen vagy tengeren
elintéztem senki senki nem legyen velem
a semmi ágán ülök magamban egyhegyen
maradok félbehagyottan egyhangún ahogy
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-26 15:43:54
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-26 15:43:54