Leírhatatlan szavak
Lerínám száraz pennával,
a virágzó tarka tavaszt,
a kis fényes ravaszt,
de nem tudom.
Leírnám a nyugalom ódáját,
titokzatos misztikus voltát,
csendes dallamtalan muzsikáját,
de nem tudom.
Illúzió teperj le engem,
képzeletem nincs velem,
valóság verdesi koponyám,
eszem hideg vacsorám.
Nézem a pohár vizet asztalomon,
gondolatom nem fekszik tengerparton.
Nem tudom a semmit megfejteni,
a vizet arany szökőkútként elképzelni,
realitás keményen sarokba szorított,
pénztárcámban találtam húsz forintot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-23 14:16:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-23 14:16:30