Újévi ima 2010
Újév kegyelmes éjjelén
megkérlek, uramisten,
hadd szálljon rám a szép remény,
engedd, hogy rám tekintsen!
Tekintsd a bűnös lelkemet,
ments meg magadnak engem,
hogy élő példa hadd legyek
véled a szerelemben!
Büntetés volt már épp elég,
majdnem ráment az élet,
már-már azt hittem, itt a vég,
azért még tőle félek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-18 15:28:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-18 15:28:36