mikor már sínen volt
oltári nagy kékség egyértelmű kétség
csillagok palotája
e pályaudvaron céltalan fájdalom
nyomaid nem találja
kiebrudaltságom vágányok közt látom
nincs szíve már (csak mája)
tudni akarjátok mi rajtam az átok
múltam hazudja mának
jövőm helyett álmom emiatt hogy látom
itt nem s még ott se várnak
mert őrzöm dús haját vállamon hűlt helyét
egy gyönge koponyának
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-17 03:57:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-17 03:57:30