Telhetetlen vagyok
Már nem könyörgök, réges-régen
történhetett velem ilyen,
az istent is csak arra kérem,
ne hallgasson meg szüntelen,
mert telhetetlen vagyok csupán,
nem kell mindig az égi kegy,
nem állandóan, csak délután
fordulhat elő, hogy beteg
a testem és pihenni vágyik,
a többi hipochondria,
ha elhagynám magam sokáig,
keményen rám kell szólnia.
Így egyeztünk meg az istennel,
csip-csup üggyel nem zaklatom,
ha majd nem szólok minden reggel,
akkor, s csak akkor fáj nagyon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-16 10:27:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-16 10:29:54