ajándék nagyanyámtól
egyszer elhatározta nagyanyám
hogy mind megtartja a készleteket
s majd lányainak ajándékozza
ha nem látja meg az öreg
vagy tán meghalás elõtt
aztán amikor adni akarta
s le is szedett csokor orgonát
észrevette megnõtt a háza
az öreg sehol rég halott
lányai városba költöztek
s a készletek is mind töröttek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: mondom magamnak (Csíkszereda, 1997)
Kiadó: ProPrint
Feltöltés ideje: 2011-05-14 06:56:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-14 06:56:56