Ősutód
Jön, mosolyt hordoz, kezet fog velem,
csúszva-mászva tornyosul fölém.
Alap vagyok, ő rajtam fal, födém.
Génjeim ág-bogán jobb felem.
Véremből sajdult. Úgy vágyom sután
visszaálmodni magam -belé-
s gyermekéveimet egymás után,
hogy én lehessek ő. Ő meg én.
Csikófogaim mind elhullattam,
visz kézen-fogva szembe a Nappal.
A lét ízeire fel se eszmél.
Csak néz. Neki természetes rend ez,
ölbe veszem és ő is ölbe vesz,
úgy súgja, papa picit szeressél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-05 23:20:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-05 23:20:00