dokumentáció
minden fertőtlenített
a hangok
a némuló
visszafojtott nyögések
a suttogások
az idegesítően ismeretlen
zörejek
a lakat
az időrend
a korlátvas
a fehér falak
a lecsorgó vonalak - repedések
a keresztmintás csempék
félnek a falak is
émelyítően puha a szőnyeg
foszladozó fény sikít be
a zsíros ablakon
minden ajtó felett
tábla lóg
az ítélet
névzavar
*
pompás függönyökkel takarják el
a megerőszakolt életet
szobrok lehetnének
ha nem hullámozna
mellkasuk mint egy fújtató
ha nem járna
kezük mint rohanó pók
dokumentumlét
pókhálótorna a polírozott asztalon
gátlástalan unalomba tekert szemüvegek
ajtó előtt porosodik emberségünk
mint a kopott lábtörlő
pattanni vágyó izmok sorvadnak
a feleslegesség oltárhabján
felesleges űrbe dobott életrezdülések
dekadens ügyfelek üzletelnek
a kasztrendszer mélyén
*
állkapcsok
ízületek mocorgása
mint dögkukacok
a fűrészporvergődésben
*
pártíz légy dörzsöli tenyerét
akik nincsenek itt
banánt majszolva teregetik ki
legféltettebb titkaink
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-05 16:55:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-05 16:58:47