Több példányban
kinyomtatnám magam,
ha még egyszer szerelmes lennék,
és osztogatnám szórólapként
a Hősök terén.
Talán nem kukában végzem,
néha azt remélem, 55 éves
kiállítási tárgy az élet placcán,
én,
a múltba implantált:
kis Lidocain-munkás, tanár.