CSAK NE TUDNÁLAK SZERETNI
Csak ne tudnálak Téged igazán szeretni,
Csak el tudnálak Téged Örökre feledni,
Csak szállna el messzire szívemnek sóhaja,
Csak ölne meg bánatom szívtépő fájdalma.
Megpróbáltam mindent, Feledni Tégedet,
Kitépni szívemből örökre lényedet.
Megpróbáltam feledni mindent amit lehet,
Eldobni magamtól a gyönyörű életet.
Próbáltam szeretni, próbáltam gyűlölni,
Próbáltam imádni, próbáltam szenvedni,
Próbáltam elmenni, próbáltam maradni,
Próbáltam, próbáltam Tégedet feledni.
Csak ne tudnálak Téged igazán szeretni,
Csak el tudnálak Téged örökre feledni,
Csak szállna el messzire szívemnek sóhaja,
Csak ölne meg bánatom szívtépő fájdalma.
Nem tudlak gyűlölni, pedig hogy akartam,
Alighogy elmentél a perceket számoltam.
Nyugtalan éjszakán Teveled álmodtam,
Mindenért, mindenért magamat vádoltam.
Szeretem lényednek csodálatos varázsát,
Szeretem szemednek szép kék ragyogását.
Szeretem ajkadnak a csókos pirosságát,
Szeretem testednek kívánatos vonalát.
Csak ne tudnálak Téged igazán szeretni,
Csak el tudnálak Téged örökre feledni,
Csak szállna el messzire szívemnek sóhaja,
Csak ölne meg bánatom szívtépő fájdalma.
Zirc, 1992. 03. 09.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.