Menni kell (jav)
Zsebre-gyűrt ötszázas a Nap
rozsdahasú papírkuncogás
szétnyílt vérig szakadt seb
-sárga csekkekről álmodom-
hajnal feszeng az éj másnapos
-és több lett rajta a nulla
a hetes szám után
víz villany gáz-
vakon szembogarász
a zsugori fény
ágytitkokat fecseg romjain a csend
a félbemaradt vágy
egyszer-használatos
-csak mindig a havidíj jön meg
lefőtt kávéillat a lakás
átszürcsölt karcos éjszakák
ízei mérgeznek máris
-korai volt az öröm
megfizetek érte-
Az ágyam koedukált
vetetlen sóhajt terem
ez a kászálódó fura világ
-csak bírjam ki fizetésig-
ledob magáról mindent
mit ráaggatott az éj
-kéz-kezes adósként
megnézhetem magam-
kibomló árnyas fényerdőin
csupasz testtel a ma
csonttól-húsig tartó feltámadás
-élni kell addig is
holdkórosként mint az alvó
vagy temetetlen holtként
mint az ébredő-
Mennem kell
valahol várnak
dobozba rakom a tegnapot
nincs szavatossága
csekkeket meg feladom
holnap
Masnit kötök
az éjszakára
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-01 10:59:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-12 18:36:32