Kutyaszar a hóban
Nem az voltam, kinek páran hittek;
piti ember, talán legutolsó,
megcéloztak otrombán a viccek,
s éreztem, hogy mindez milyen olcsó,
embertelen, félrecsúszott tréfa,
hagytam mégis, majd lepattan rólam;
a törpéknek torzult tartozéka,
legfeljebb egy kutyaszar a hóban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-01 05:57:35
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-01 05:57:35