Leírt szerelem
régebben úgy volt én lufikra festem
te cserébe a hátamra kaparod
később sok békétlen grafomán esten
nevettek rajtam a bolyhos kacatok
most
füzetek alján keresem az okát
kotyogó reggel éjjel bor a díszlet
a lépcsők is már remegnek rozogák
mégis mindenhova magammal viszlek
de
meguntam kicsit örömet alig ad
az út Velencébe csak egy tollvonás
nyűgös sóhajom nyeli le a hidat
hát
ennyi maradtam: daltalan gondolás
Leírt szerelem most kezemben égsz el
vagy megélem mondom és nem elégszer
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-26 22:09:07
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-26 22:09:07