Gyümölcsös
kisétálsz a kertbe,
hogy megnézd a gyümölcsfákat
meglepetésedre az ágakról gyümölcs helyett
ketyegő faliórák csüngnek
végignézel a mutatókon,
de egyik óra sem mutatja ugyanazt az időpontot
vajon mennyi lehet az idő valójában?
- töprengsz, és a csuklódra pillantasz,
de karóra helyett egy húsos alma lóg rajta
ahogy beleharapsz, elhalkul minden ketyegés;
örökre megáll az idő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-25 16:26:57
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-25 16:26:57