Ismét egy reggel
Ismét egy reggel, a Föld forog,
követik egymást a nappalok,
körhinta előtt, ha fut a kép,
egy szédítő-változó vidék.
Az álmatlan éjszakák után,
a halvány emlékek hajnalán
oly akaratlanul, tétován
indulok neki a nagy magány
részegült mutatványainak,
hogy ez még a Napra is kihat;
meg-megáll, majd folytatja az út
még előtte van és bonyolult,
mert amit az elme produkál,
egy helóta népek lakta táj;
és ezt kell megváltoztatnia:
készülődik az isten fia.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-25 11:43:55
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-25 11:43:55