Igyunk a szerelemre
Szilveszter van, igyunk a jövőre,
diadalmaskodjon a szerelem,
én a tiédre, te az enyémre
igyunk, hogy mindig maradj meg nekem!
Hogy szenvedéllyel csókoljon a szánk,
úgy öleljünk, hogy összeroppanunk,
testünket olyan vágy uralja el,
mely abból él, hogy egymásnak vagyunk!
Puncikád mohón nyelje péniszem;
a pezsgőnek legyen sok szerepe,
igyunk, hogy gyakrabban szeretkezünk,
s nem fogunk soha betelni vele!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-24 10:33:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-03 07:07:20