Idõvel kikopik
Otthon, este, olvasgatás. Miközben
néhány mondat úgy telibe talál,
hirtelen fel se tudok állni. Csöndben
fekszem, s hallgatom, ahogy a halál
folyik a lapokból, mintha üvegből.
Hagyni kellene, lepjen el, akár.
Tűnjek már el, mert ez a környezet öl.
(Vérfolttal a hatást lehet fokozni,
ám idővel kikopik a szőnyegből.)
Álsebet csak mondat képes okozni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Mozgó Világ, 2001