89E- a világ rendben van (hosszabb változat)
az aluljáró lépcsőin kiáramló tömeg
a járdán elgurult fornettis pogácsa
az út szélén a fák és hirdetési táblák ismétlődő ritmusa
a villanypózna mellé dobott szemeteszsákot melengető napfény
a földhöz ütött gázpalack mélyről érkező kongása
a Nagykőrösi úton felbontott aszfalt mellett reggeliző melósok
a csillogó gazdátlan autók a Citroen kereskedés előtt
az ecseri piac barátságos kacatjai és limlomjai
a közösségi ház homlokzatán lobogó piszkos magyar és EU zászlók
a káromkodó biciklis fazon a kereszteződésnél
a kerítések tarkára festett mintái a házak között
az összetöpörödött pici cigányasszony
roskadásig pakolt zöldséges szatyraival
a buszmegállóban kiplakátolt Föld-napi szemétszedő akció
az április szél édeskés cseresznyefavirág illata
a vasúti sínek közé dobált PET palackok sörösdobozok és cigarettacsikkek különös harmóniája
Budapest és Gyál között apró jelzések a világ rendben van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-14 19:26:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-14 19:26:56