Négysorok
Négysorok
(ábécém)
ópium-egek füstmorzéi:
félszeg ábécém álmatag betűi
a csend simogatása ez: füst-ujjak
hulló ködön át a falakig nyúlnak
(spleen)
fáraszt az ábra, fáraszt a táj
csend csörömpölése a bádogon
fogak rése közt ugyanaz a nyál
csöpögő homály az ágakon
(végítélet)
végül a zárójelek maradnak
üres rendbe szúrt karók
matt-fehér álmokba takaróznak
a kiirtott mondatok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-09 13:20:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-09 13:20:23