Nem akarok meghalni.
Egyszer már beletörődtem
az elkerülhetetlenbe, elfogadtam,
de most, hogy kutyás,
meg lovasrendőrök
járőröznek a temetőkben,
végképp elment tőle a kedvem.
Keresem a szabadság
és istállószag összefüggéseit,
nehogy konyakkal lökjem le
az aszpirint.