Konstruktív Bizonytalanság
druida két hét
semmi más mégcsak nem is
felhők szárnyán
idegen ülések
európaszerte fagy
tizennégynap árán
hideg a húr
bizonytalan légbe hajított a dárda
magabiztos íránya
de vonalon kívül hull
a követ koppanva találja
legyint a ködből a Temze
gondolataival bírkózik egy lány
megüresedett partján
valamit feledve
a kelta reggel nem olyan
mint itthon az ágyból
álmosan kikelve
nekem a Stonehenge idegen
a Bükköt a Sajót
meg azt az apró virágot a fűben szeretem
ott nincs közelben ebédre barát
nincs rigóhang
közelben biccentő fák
itt bizonyosság
ott
konstruktív
bizonytalanság
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: Konstruktív Bizonytalanság (-, -)
Kiadó: -