FADE OUT
ebben a mély őrületben
elvesznek
az egymásba olvadó határok
csak a gitár
játssza ugyanazokat
a mély
melankolikus akkordokat
megszállottként...
a fenséges tudatlanság
mint meleg nagykabát
átöleli az ismeretlent
csak a gitár...
a mély akkordokat...
távolba veszik
minden
ami lényegi
volt
vagy lenne
s egy felhő túloldalán
hol feljajdul egy ősi
torz sirám
mint cserbenhagyott vándor
hátát mutatja
elballag az idegen világ
.
.
.
s
csak játszik
játszik
a szomorú gitár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-06 15:44:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-06 15:44:37