Hol az istenben van?
Isten meg hova az istenbe lett?
Bedöglött a navigációs rendszere
és ebben az átkeresztelt világban
nem találja az utat?
Hol bujkál szelleme?
Bemenekült a mikróba és egy kis
üzemzavar matrica mintává
égette és most a domesztoszra vár,
hogy szabaduljon?
Rendszerváltás volt a mennyekben?
Más lett az Isten és meg sem óvták
a választásokat? Új tízparancsolat készül?
Kivonulnak vajon az ellenzéki angyalok,
vagy csak belebüfögésükkel protestálnak?
Mi a franc lesz itt? Tudhatunk valamit?
Vagy kussolva járjuk tovább kálváriánkat?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-03 13:48:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-03 15:31:44