wellness
Finom meleg a víz.
A szemem becsukom,
a gőzben súlyosabb a szempillám,
az erek lüktetnek halántékomon.
Könnyű vagyok, mint egy papírhajó.
Itt, az ajtón belül nincs kín, nincs vágy,
míg odakinn ott az élet, a harc vagy háború,
a valóság: A holnapi címlaptörténet.
Most embrió vagyok a magzatvízben,
nézem a faliórát: én festettem,
mandala minta, ritmusos, mint anyám szívverése;
számolom a másodpercmutató rámcsapásait.
Ujjaimon a bőr ráncosodni kezd,
akkor hát mégsem magzatvíz.
Még egy csipetnyi parfümpermet,
idő, míg beissza a rúzst a szám.
Megyek, nehogy lekéssem,
ha virágba borulnának a liliomfák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-25 08:54:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-25 08:54:49