Virágot minősít az illat
Szeretni csak úgy tud az ember,
ha képzeli, hogy szeretik,
szeret jó szívvel, szerelemmel,
ahogy neki is jól esik.
Én is szeretek önfeledten,
nem méricskélem, mennyire,
a kenyerem javát megettem,
szerénynek lenni van mire.
Embernek lenni úgy tudok csak,
ha szenvedéllyel szeretek,
virágot minősít az illat,
az illat hozzá elvezet,
az illatáról rátalálok,
hiába lapul a virág,
kitárulkoznak a világok,
hogyha mindegyik illatát
együtt s egyenként ismerem;
szívhez vezet a szeretet,
te szerelmeddel vagy velem,
s én szerelmemmel vagyok veled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-22 06:22:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-22 06:22:40