Megvagy
Szép vagy, mint egy női magazin,
kitalálsz, küldesz heti ímélt,
hogy tudnál szeretni "igazin"
s megpuszilsz minden hepimílért
s bugyborékolsz nekem a dzsúszon
és engem is megiszol szuszra
s ha hívlak "bocs, egy kicsit csúszom"
csak türelmesen vársz a buszra
és azt hiszem, hogy akarnálak
(egy versben erről kifakadtam)
s ha lesmárolnál hamar nálad
(vagy csináld meg a kirakatban)
beléd esnék, mint a kanál
egy tányér forró levesbe.
Aki keres, ugye talál?
Megvagy. Még csak keresve.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-17 15:16:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-17 15:16:21