Szállj ki Fiam.
Várj itt.
Teszek egy kört.
Sárkány-járgányom
most megeresztem.
Maradj nyugton,
szívd a jó levegőt,
Isten oltalmaz
e kőkereszten.
Ülj lábához,
mondj egy hálaimát,
hogy túléljem
a nikotin hiányt
és említsd meg
a törvényhozókat,
ha kinyúlnék
a gondolatukért.
Az én lelkem tiszta.
Jövök,
Dabasnál fordulok vissza.