Egy érzés, egy vers, két hangulat
Égető tavaszi nap,
hőség illata kering.
A levegő vibrál,
izzik és liheg,
mintha hajszárítóból fújná
arcomra az ég.
A poros úton gyalogolok.
Mellettem elhúz néha
egy új autó
(mint zúgó szennycsatornába tévedt
döbbent luxuspapírhajó).
Éget a tavaszi nap.
Hőség illata kering.
Nevetségesen cicomás
a korai madárdal.
Ágakon akadt pókhálón vagyok
kóbor vitorlás.
Távoli zajok,
egy-egy böffenő kipufogó-durranás
(közel a távoliak csoportja).
A poros országúton gyalogolok hazafelé,
be a faluba.
Éget a tavaszi nap.
A poros úton gyalogolok.
Mint zúgó szennycsatornába tévedt
luxuspapírhajó,
eltévedtem és döbbent vagyok.
*
Fasza cucc az irónia,
vécépapír, harmónia.
Nyáron fagyit enni príma,
elolvad a belső klíma.
Mint egy sivatagi porszem,
különleges vagyok, asszem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-13 15:55:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-13 15:55:30