Hisztéria
Nézd, tegnap is
persze, tegnap is megdöglött
egy apró május
bennem
Fogyatkozom.
Az én mezőmön papírból vannak a virágok
galacsinba gyűrlek,
meggyulladok magamtól,
tőled
Egymásra lélegeznek a mozgólépcsők
én tényleg sajnálom,
hogy ma is ez van
és tegnap se volt semmi
Csak felitattuk a gondokat, vattával
kerek agyak sarkaiból,
azóta nehezedik
sín fölé az öntudat
édes,
erre már jöttem haza
nem jössz haza.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-12 18:14:55
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-12 18:14:55