Chagalli almák
kikopott a fű
felzabálták a hangyák napok óta sárga
itt ülök az öreggel nem is ülés ez
együtt hallgatás a szél válaszol a szélnek
suttogva mint öreg szerető
és én megint rád gondolok
de ezt tudod
kezemben rongyossá olvasott Lorca
kontrasztot húz a természet
almák lottyadt rohadt nyári almákat
erőszakoló darazsak vagy méhek?
az a cigány kék szemű mint a szeretet
és odafigyelek számolom a ráncokat
nehéz reggel elhagytál odaköptem
írok az abortuszaidról fájjon hisz férfi vagy
férfi ?
szerettél valakit ?
vigyázz a kérdés lágy
LáGy érZed? mint fektetett Nyolcas
hány nő ment ?
jött
ment
jöttment ez az káromkodnom kell
obszcén gyors csi-hu-hu
kegyetlenül rossz vagyok röhögök
erényem a kék vér keveredik a pirossal
hisz tudod a tutit a kakas kukorékol
tépett hideg arccal a kakasarcú
Maszk minden hajnalban
vagy birka
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-12 16:30:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-12 16:33:20