Juhtúró, Campari
A kokcsinella színezékanyag.
A fügekaktuszon élősködő bíbortetűk
nőstény egyedeit zúzzák porrá, hogy legyen
belőlük bíbor, desztillált kárminsav.
A Camparit ezzel színezik. Aperitif.
Ezt beszéltük azon az estén,
amikor följöttél és juhtúrót csipegettünk.
Camparit ittunk. Mégis elromlott
az együttlét, keserűre sikeredett.
A kenyér száraz volt, fás a retek.
De, ilyenekből, lám, mi lehet?
Nem is mondtam: írok verseket.
Jobb is. Elég volt a te opusod.
Felolvastad. Én elaludtam ott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-07 10:27:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-07 10:27:06