Tusfüggöny
alvósszagú áporodott álmok
a tusfüggöny színes vízhatlan csíkjain
hagyják el a világot.
A csap már elzárva.
A polcon szappan,
börradír és fogselyem.
Meztelen vacogok
a fürdőszoba hideg kövén
törölköző persze odakinn
ha nem vagy itthon
ki kell mennem érte
Innentől már csak
piszkolódom
por rak a szívre kitinpáncélt
de erős vagyok
úgy tartom ki a reményt
mint Toldi a petrencét
ha elejtem csak mert
elnyűnek a hiábavalóságok
Holnap is így lesz
van víz van szappan
megkönnyebbülten élvezem
hogy csorog a tusfüggöny
színes vízhatlan csíkjain a víz
és azt nézem miként keltenek
a lefolyónál örvényeket mocskaim.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-07 08:59:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-07 08:59:53