megvalósítás
ez egy jós-sátor
cigánykártyák és üveggömbök
titkok és remények amulettjei
nem is értem
a remény olyan ragadós és
émelyítő mint a törökméz
jobban kedvelem
a gumicukor reményeket
vagy a tuttifruttit
nézek lopva egy tükörbe:
jól áll nekem a semmi
az álmok díszes lánca
a vágyak színes szőttesei
vizsgálgatom magam
a jósnő gyanakszik
tarot kártyát pakol
bolond és akasztott ember
kitalál és megvalósít
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-06 22:03:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-06 22:03:59