vágási utómunkálatok
És... igen...
és ott... most vágd
ahol ráteszi a lépcsőre a lábát
és... igen... fényt rá
amikor belép
és ahogy néz rá
és igen... tovább
na ott vágd
aztán pörgesd vissza
ahogy a muskátli leveleket
egyenként visszateszi az ágra
és igen
az asztalon a csészét
ahogy a kockacukor elmerül a kávéban
igen ez jó
most ahogy a kéz integet
a mozdulat végét
na ott tegyél rá fényt
amikor azt mondja ’igen’
állj mutasd az arcát
és most pörgesd vissza
nem a filmet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-02 13:57:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-02 13:57:22