Olyat írj...
Olyat írj...hogy holtan is érezd.
Csak írj...az az olyan, még várhat.
Biztatom s visszafogom magam,
nem építek földre légvárat.
Eszkabálok, nem csak alkotok,
magam mérem mindenki máshoz
szégyen nélkül, hogy megértsenek,
még más csodával elvarázsol.
Olyat írj...vagy semmit ne írjál,
ne csak alkoss, az kevés. Teremts
-hiúk a szavak és üresek-
tégy értük, hogy velük több lehess.
Egyetlen nap se csak a tiéd,
mely kiköp, vagy magának elejt
trófeás vadként. Mások nélkül
meg az se lesz, aki elfelejt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-24 12:15:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-24 13:57:52