Engedd játszani
Engedd játszani, játszani akar mind,
csalni magunk ellen, hogy nyerjenek.
Kishitűség, nagyzás, hóbort, balga hit
nem elég, hogy visszarettenjenek.
Félkész termék, meg ízetlen adalék
szájukban a szó, torz hamisítvány.
Kevés vigasznak a bónusz, nagy a tét.
Félrevert harag blöfföl a sírnál.
Élőkre is halotti leplet terít.
Bemond és hallgat. Viszi a házadat.
Véredből nyer és veszít, míg engedik
ezt a rangra emelt bűnös szenvedélyt.
Kibic se vagy, viseld a kockázatot
dögrováson, mint a halálraítélt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-22 12:37:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-24 14:36:09