Mert álmainkat szétszórták az évek,
már minden kő oly ismerős nekünk,
kíváncsi ember gyakran arra ébred,
hogy jártunk itt, bár másfelé megyünk,
a jó szerencse eltévedhet velünk,
ismerőssel néha összetéveszt,
dezsavű érzés, már nem mi büntetünk,
velünk büntet réges-rég az élet.