Bye Báj
Akasztófakötélnek a nyakláncod
éppen megfelel miközben bevallod,
hogy sose volt jó a gyógytorna
medencém felett guggolva s arcod
igazából nem is a kéjtől öltött
furcsa vonásokat és hogy egyik
perc se élvezhető amit velem
töltesz, hiába bor, meg gyertyafény
s egy méregdrága puccos étterem,
vagy a moziban átkarolós filmet
bámulva is jobb lett volna Neked
teljesen mással, vagy csak nélkülem.
Még húzod az időt egy darabig s
felállsz és hadonászol és ordítod,
hogy ég velem. Le vagy szarva
tudod, az én időm úgyis végtelen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-16 22:21:58
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-16 22:21:58