Egy ideig még
az elme
válogat
az emlékezet
bugyraiban.
Majd a
mindenható,
tuti kémprogram
kihányja az agy
titkos zugaiban
rekedt
tévelygéseink
rovásait.
Tisztelt Bíróság!
Kikérem
magamnak
az
összes
elfeledett,
sutba vágott,
kikényszeríttet, s
bizonytalan eredetű
emlék
fejemhez vágását!